Örnek Pazarcı Ödüllendirildi

Örnek Pazarcı Ödüllendirildi
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyelerinden Ahmet Dalgıç’ı örnek davranışları dolayısıyla ödüllendirdi.

- Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyelerinden Ahmet Dalgıç’ı örnek davranışları dolayısıyla ödüllendirdi.

Çerkezköy Pazarcılar ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyesi Ahmet Dalgıç, 'Örnek Pazarcı' seçilerek ödüllendirildi. Gösterdiği örnek davranışlar, dernek ve meslektaşlarına katkı ve destekleri dolayısıyla ödüllendirilen Ahmet Dalgıç'a plaketi Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör tarafından verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Özgör, "Sizin bu başarınız tüm pazarcı esnafına örnek teşkil edecektir. Bu yönde bundan sonrada yapacağınız çalışmalar ışık tutacaktır. Sizi bu örnek davranışınız nedeniyle tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Aydemir ise, "2003 yılından bu yana derneğimiz üyesi olan ve üye olduğu yıldan beride dernek çalışmalarımızda her zaman görev alan, son olarak Pazar içindeki mescit yapımında da büyük katkı ve destek sağlayarak örnek bir davranış sergileyen Ahmet Dalgıç’ı dernek yönetimi olarak plaketle ödüllendirmek istedik. Bugün de kendisine plaketi takdim ediyoruz. Bizlerle birlikte olarak bizleri onurlandıran Belediye Başkan Yardımcımız İmdat Özgör’e de katılımları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ahmet Dalgıç’ın örnek davranışlarının tüm pazar esnafımıza örnek teşkil edeceğini umuyor ve bu örnek davranışlarının devamını diliyorum. Ayrıca kendisini kutluyorum" ifadelerini kaydetti.

Örnek pazarcı seçilen Ahmet Dalgıç, Dernek tarafından ödüle layık görülmenin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Dernek üyesi bir pazarcı esnafı olarak üzerine düşeni yaptığını dile getiren Dalgıç, "Beni ödüllendiren derneğimize ve plaketi veren Belediye Başkan Yardımcımız İmdat Özgör’e teşekkür ediyorum. Bu plaketi sayın Başkan Yardımcımız İmdat Özgör’ün elinden aldığım içinde ayrıca mutlu oldum. Bundan böyle de örnek davranışlarım devam edecek. Bu konuda bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Dernek yönetimimiz başta olmak üzere tüm dernek üyesi pazar esnafımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çerkezköy Kapalı Halk Pazar’ı içerisinde faaliyet gösteren Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yapılan ödül törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Aydemir, Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Terzi ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile pazar esnafı katıldı.

ÖRNEK PAZARCI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.