Ortaca Bal İçin Kolları Sıvadı

Ortaca Bal İçin Kolları Sıvadı
Yeni Futbol 2015-2016 Sezonu’nda Bölgesel Amatör Ligi’nde ilk defa mücadele edecek olan Ortaca Belediye Spor, Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) iç ve dış transferde atağa geçip, BAL için kolları sıvadı...

Yeni Futbol 2015-2016 Sezonu’nda Bölgesel Amatör Ligi’nde ilk defa mücadele edecek olan Ortaca Belediye Spor, Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) iç ve dış transferde atağa geçip, BAL için kolları sıvadı.

Geçtiğimi sezon ikinci yarıda takımın başına getirilen Teknik Direktör Egemen Urhan, Antrönür Erhan Şentürk ve Kalece Antrenörü Teoman Aktaş ile yola devam edileceğini ve iç ve dış tranferler hakkında bilgi veren Ortaca Belediye Spor Kulübü Başkanı Metin Yıldırım, “ Bu futbol sezonunda ilk defa mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Ligi’nde iç transferde; Yusuf Asa, Semin Can Aslan, Gökhal Kabayel, Sercan Sakarsı, Uğur Çakın Emre Kuncak ve Mert Kabaş ile iç transfer bu futbolcular ile anlaşmaya vardık. Dış transferde ise, Sarayköy Spor’dan Abdullah Çetin, Berk Saraç, Erdek Spor’dan kaleci Gökan Yılmaz, İzmir Spor’dan Ersin Akdeniz, Balçova Spordan Tuğrul Bitim, Muğla Spor’dan İnan Karabulut, Yusuf Çelik, Bursa Elmasbahçeler Spor’dan Tuğberk Kamışoğlu, Cizre Spordan Gökhan Karakum, Yatağan Spordan Sedat Sezgin, ile anlaşmaya vardık.

Ayrıca gecen yıllarda olduğu gibi bu yılda alt yapılarda hedefimiz gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak ve liglere katıldığımız yaş kategorilerinde kulübümüzü ve ilimizi Türkiye şampiyonalarında en iyi şekilde temsil etmektir. Geçen yıl elde ettiğimiz Türkiye dördüncüğünü bu sene Türkiye birinciliğine taşımak için antrenörlerimiz ve yönetim kurulu olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca elde ettiği başarılarla diğer bölgelerde de dikkat çeken alt yapımız Fenerbahçe’ye Barış Konukçu, Göztepe Spor Kulübüne İlyas Çetintürk, Çanakkale Dardanel Spor’a Metehan Çetingül’ün transfer olmalarını sağladık.

Ortaca Belediye Spor Kulübü sadece futbol anlamında değil basketbol, voleybol, satranç, kort Tenisi dallarında alt yapı çalışmalarına devam etmektedir. Voleybolda 40, Basketbolda 40, kort tenisi 90, satranç 6 sporcumuz mili olmak üzere 100 sporcumuzla ligine katılmaktadır. Ayrıca gençlerin spor yapması ve alt yapıya sporcu kazandırılması amacıyla futbol, voleybol, basketbol ve tenis branşlarında yaz okullarımız faaliyet göstermektedir.

Buradan bize destelerini esirgemeyen başta Ortaca Belediye Başkanımız Hasan Karaçelik olmak üzere Ortaca Belediyesi Personeli ve tüm Ortaca Esnafına teşekkür eder 2015, 2016 spor sezonun kulübümüze ve ilçemize Hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.