Oruç’tan Anlamlı Ziyaretler

Oruç’tan Anlamlı Ziyaretler
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Ejder Oruç, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ve Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz’e ziyaretlerde bulundu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Ejder Oruç, MHP İl Başkanı Süleyman Öner,  Esnaf Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ve Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz’e ziyaretlerde bulundu.

Büyük Kurultay için Ankara’da bulunan ve akabinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MYK Üyelerine hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından Ankara’dan Kahramanmaraş’a gelen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayı Ejder Oruç, ayağının tozu ile ziyaretlerine devam etti.

İlk durağı parti teşkilatı olan Ejder Oruç, İl Başkanı Süleyman Öner’i makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Gündeme ve Pazar Günü gerçekleştirilecek olan aday adayı tanıtım toplantısına dair fikir alış verişinde bulundular.

KMSOB’A ZİYARET

Daha sonra beraberindeki kalabalık bir gurupla KMSOB Başkanı Ahmet Kuybu’ya ziyarette bulundu.

KMSOB Başkanı Ahmet Kuybu’nun yanı sıra; Beberler Odası Başkanı Mehmet Demir, Bakkallar Odası 2. Başkanı Eyüp Zıba, Sandalyeciler Odası Başkanı Mehmet Geçkil, Terziler Odası Başkanı Muhlis Akkurt ve Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte de ziyarette hazır bulundular.

Gündeme dair görüşmeler yapıp, memleket meseleleri tartışıldı.

img_1058.jpg

Ejder Oruç, Kahramanmaraş’ta yaşananları Ankara’da dillendirebilmek için sorunlar hakkında bilgiler alıp notlar tuttu.

Oruç, burada yaptığı konuşmasında; “Kurlu bir davanın neferi olarak çıktığım bu yolda partili partisiz ayrım yapmadan Kahramanmaraş esnafının hep yanında olacağım. Sorunları meclise taşıyacağım. Çözüm önerilerinde bulunacağım. Kahramanmaraş’ımızın hali ortadadır. İsmi büyükşehir olmasına rağmen, bu unvan halka, esnafa, çalışana hiçbir katkı sağlamamıştır. Kahramanmaraş’ımızın her anlamda layık olduğu yere çıkarmak, Kahramanmaraş’ta siyaset yapan herkesin ve benim boynumun borcudur. Allah nasip eder de milletin vekili olursam esnafıyla, sanayicisiyle, işvereniyle, çalışanıyla, top yekûn halkın yanında olacağım. STK’larımızla sürekli istişare içerisinde olup, projelerimizi berber yürüteceğiz. Çünkü; söz verdik, Kahramanmaraş’ta dinleyip, Ankara’da konuşacağız. Biz gücümüzü sizlerin vereceği destekten alacağız“ ifadelerini kullandı.

Başkan Kuybu ve diğer oda başkanları da Ejder Oruç’a ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek başarı dileklerinde bulundular.

KUYUMCULAR ODASINA ZİYARET

Oruç, berberindeki heyet ve Bakkallar Odası 2. Başkanı Eyüp Zıba İle Birlikte Kuyumcular odası Başkanı Mustafa Öz’ü ziyarete geçtiler.

Başkan Öz ile de istişarelerde bulunan ve projelerini anlatan Oruç, Kahramanmaraş’ın gelişmesi adına STK’ların önemine değindi ve desteklerini istedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.