'Örümcek Adam' geri dönüyor

'Örümcek Adam' geri dönüyor
Serinin bu filminde "Örümcek Adam" karakterini, geçen yıl vizyona giren "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı" filminde kendini gösteren Tom Holland canlandırıyor.

Çizgi romandan uyarlanan süper kahraman serisinin son filmi "Örümcek Adam: Eve Dönüş" filminin resmi fragmanı yayınlandı.

Serinin bu filminde "Örümcek Adam" (Peter Parker) karakterini, geçen yıl vizyona giren "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı" filminde kendini gösteren Tom Holland canlandırıyor.

Yönetmen koltuğunda Jon Watts'ın oturduğu filmin yapımcılığını ise Kevin Feige ve Amy Pascal üstleniyor.

Stan Lee ve Steve Ditko'nun yazdığı Marvel çizgi romanından uyarlanan filmin senaryosunu ise Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna ve Erik Sommers kaleme aldı.

Filmde Holland'ın yanı sıra Robert Downey Jr., Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover, Tyne Daly ve Marisa Tomei rol alıyor.

"Örümcek Adam: Eve Dönüş"ün konusu özetle şöyle:

"Peter Parker yeni bulduğu kimliği ve ağ atma yeteneğiyle, süper kahraman olarak yaşamaya başlar. 'Yenilmezler'le yaşadığı müthiş deneyimden oldukça mutluluk duyan Peter, yeni akıl hocası Tony Stark'ın (Robert Downey, Jr.) gözetimi altında, halası May (Marisa Tomei) ile yaşadığı eve döner. Peter günlük hayat rutininde yaşamaya çalışır fakat bir yandan yaşadığı semtteki insanların sevdiği "Örümcek Adam" olmaktan daha fazlasını isteyen, kendisini kanıtlamaya çalışan düşüncelerinden dolayı kafası karışıktır. Bir gün yeni kötü adam Vulture (Michael Keaton) ortaya çıkar ve Peter’in hayatta önem verdiği her şey tehlikeye girer."

'Örümcek Adam' geri dönüyor

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.