Osb Başkanı Cahit Nakıboğlu:

Osb Başkanı Cahit Nakıboğlu:
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, başarılı dış politikanın en önemli mimarlarından olan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olarak da büyük hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığını bildirdi.

- Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, başarılı dış politikanın en önemli mimarlarından olan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olarak da büyük hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığını bildirdi.

OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan adaylığı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Genel Başkanı ve Başbakan Adayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun bu yeni ve önemli görevlerini layıkıyla yerine getireceği konusunda şüphemiz yoktur diyen Başkan Nakıboğlu, “Öncelikle ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Türkiye’de yaşanan siyasi istikrar, ekonomik istikrarı beraberinde getirmiş ve ülkemiz kalkınma noktasında önemli seviyelere ulaşmıştır. Ülkemizin bu değişimden güçlenerek ve daha da gelişerek çıkacağından hiç şüphemiz yoktur” dedi.

Yeni kurulacak hükümet ile Türkiye ekonomisine değer katmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Nakıboğlu, “Sayın Davutoğlu'nun Başbakanlığında kurulacak yeni hükümet ile uyumlu ve başarılı işlere imza atıp 2023 hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.