Osmancık’ta 23 Nisan Coşkusu

Osmancık’ta 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çorum’un Osmancık ilçesinde büyük coşkuyla kutlandı.

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çorum’un Osmancık ilçesinde büyük coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen 23 Nisan Şenliği ile devam etti. Kutlamalara İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Milli Eğitim Müdürü vekili İbrahim Gökdere, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili İbrahim Gökdere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu büyük bayramı çocuklarımıza armağan ettiğini hatırlatarak, "Bugün millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. Yılınızı kutluyoruz. Yüce milletimize kutlu olsun. Eğitim çocuk yaşta başlar. Kişilik temellerini bu dönemde atan çocuklarımız, bu temeller üzerine hayatlarını inşa ederler. Bizler, istikbalimizin daha parlak ve başarılı olması için, yapmamız gerekenin bilincinde olarak büyük bir azimle çalışıyoruz, çalışmalıyız. Ülkemizde eğitim alanında yeni yapılanmalar hızla devam etmektedir. Bizler bu yeni oluşuma hazırlık yaparak, çocuklarımızın ve gençlerimizin hak ettikleri kaliteli ve güvenli eğitimi vermenin çabası içindeyiz. Velilerimiz ve çocuklarımız endişe etmesinler. Bu süreçte dünyadaki değişimi yakalayarak milletimize ve ülkemize daha kaliteli eğitimin kapılarının açılacağını düşünüyorum. Çocuklarımızın eğitimlerinin şekillenmesinde yeni kararı çocuklarımız ve veliler verecektir "dedi.

Şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileri ile devam eden programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda derece alan okulların takımlarına, öğrencilere madalya ve kupaları ile çeşitli hediyeler verildi.

OSMANCIK’TA 23 NİSAN COŞKUSU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.