Osmaneli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Osmaneli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kutlama programları düzenlendi.Hükumet Konağı yanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, sorasında Osmaneli Jandar...

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kutlama programları düzenlendi.

Hükumet Konağı yanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, sorasında Osmaneli Jandarma Komutanlığı Astsubayı Kıdemli Üstçavuş Mehmet Ali Filizer’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Filizer, 30 Ağustos’un, Atatürk’ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içresinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen hürriyet ve bağımsızlığın aşkı ile yanan bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferi olduğunu belirtti. Filizer, Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı özgürlük ateşinin yalnızca Türklerin değil dünyadaki ezilmiş bütün ulusların da hürriyet meşalesi olduğunu kaydederek şöyle devam etti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile dava arkadaşları ve bu toprakların bedelini canlarıyla ödeyen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyor, kahramanlıklarıyla destanlar yazmış gazilerimize şükranlarımı sunuyoruz. Şanlı zaferin 93’inci yıl dönümü Türk milletine kutlu olsun.”

Program daha sonra çeşitli okullardan gelen öğrencilerin şiirlerini okumasıyla devam ederken, kutlamalar Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’nın makamında tebrikleri kabulüyle sona erdi. Programa Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, Cumhuriyet Savcısı Volkan Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, Askeri Personel, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

KAYMAKAM EDİP ÇAKICI ÇELENK KOYARKEN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.