Osmaneli’de İş Sağlığı Ve Güvenliği Konferansı

Osmaneli’de İş Sağlığı Ve Güvenliği Konferansı
Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı , Necla Hanım Konağında gerçekleşti.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlaya programa...

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı , Necla Hanım Konağında gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlaya programa Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kadir Tuysüz, kurum amirleri, Osmaneli’de faaliyet gösteren fabrika müdürleri ve sivil toplum kuruluşlar başta olmak üzere çok sayıda misafir katıldı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Münür Şahin, Sürekli Eğitim Merkezi’nin İş Sağlığı ve Güvenliği faaliyetlerinden bahsetti. Sürekli Eğitim Merkezi’nin 2014 Ağustos ayında faaliyete geçtiğini o günden bu yana başta yüksek sayıda girişimcilik kursu olmak üzere çok fazla kurs açıldığını ve çok fazla öğrenciye eğitim verildiğini, ilerleyen zamanlarda da bu kursların artarak devam edeceğini dile getirdi.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ise, ilçenin böyle bir merkeze ihtiyacı olduğunu söyledi. Sürekli Eğitim Merkezi’nin faaliyete geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. İsa İpçioğlu’nun sunduğu programda 6331 sayılı Kanun, ilgili yönetmeliklerin bilgilendirilmesi ve değerlendirilmesi konusuyla Dr. Mahmut Yaman ve Erol Özalp, işbaşı eğitim program ve teşvikleri konusuyla İŞKUR Müdürü yardımcısı Cemal Yiğit ve Mesut Kaplan konuşma yaptılar. İş güvenliği ve sağlığı konusunda Türkiye’de ve dünyada yapılan ve yapılmakta olan faaliyetleri Osmaneli halkına aktararak, fabrika müdürlerini ve diğer katılımcıları aydınlattılar.

Programın kapanış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Münür Şahin ise, “Hem kıymetli misafirlerimize bizleri çok değerli konularda bilgilendirdikleri için hem de katılımcılarımıza programımıza katıldıkları için teşekkür ederim” dedi.

Program, konuşmacılara plaket ve katılımcılara katılım sertifikası verilmesi ile son buldu.

BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN' İN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.