Osmaneli'de Servis Şoförlerine Seminer

Osmanelide Servis Şoförlerine Seminer
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okul servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

- Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okul servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Osmaneli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen seminere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli İbrahim Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci, Minübüscüler Odası Başkanı Serkan Gür ve servis sürücüleri katıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli polis memuru İbrahim Şahin, yaptığı konuşmada, öğrenci servis sürücülerinin önemli bir iş yaptıklarına dikkat çekerek, servis sürücülerinin, sabahın erken saatlerinde aldıkları öğrencileri okullarda nöbetçi öğrenciye teslim edinceye kadar sorumluluk taşıdıklarını vurguladı. Şahin, "Kılık kıyafetlerinize özen gösteriniz. Araçlarda kesinlikle sigara içmeyiniz. Önce kendiniz emniyet kemerinizi takınız, öğrencileri de kemer takma konusunda uyarınız. Trafik kurallarına uyunuz, uymayanları da mutlaka uyarınız" dedi.

Seminer sonunda bir konuşma yapan Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci ise, “Osmaneli halkının bilmesini isteriz ki öğrencileri emin ellerde sürücülerimiz hepsi tecrübeli şofördür. Biz de Şoförler Odası olarak gerekli denetimlerimizi yapıyoruz, varsa hataları sürücülerimizi uyarıyoruz. Hizmetin en iyisini en güzelini Osmaneli halkına sunmaya çalışıyoruz. Bugün burada bu semineri düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci'ye, İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün’e ve sunum yapan polis memuru İbrahim Şahin’e emeklerinden dolayı teşekkürlerimi tüm şoför arkadaşlarım adına sunuyorum. Bu tür seminerler bizler için faydalı olacağını düşünüyorum ve bundan sonrada devamını bekliyoruz” diye konuştu.

OSMANELİ'DE SERVİS ŞOFÖRLERİNE SEMİNER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.