Osmangazi Bayan Hentbol Takımının Başına Masiç Getirildi

Osmangazi Bayan Hentbol Takımının Başına Masiç Getirildi
Türkiye Hentbol Bayanlar 1. Ligi’nde liderin 1 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, tecrübeli hoca Nedzad Masiç ile koordinatör antrenör olarak anlaşma imzaladı.

- Türkiye Hentbol Bayanlar 1. Ligi’nde liderin 1 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, tecrübeli hoca Nedzad Masiç ile koordinatör antrenör olarak anlaşma imzaladı.

Osmangazi Belediyesi, 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren Bayan Hentbol Takımının başına Ankara Metropol Spor Kulübü’nden ayrılan Nedzac Masiç’i koordinatör antrenör olarak getirdi. Masiç, Avrupa’da bir çok kulüpte oynadıktan sonra, 11 yıl Bosna Hersek Milli Takımını çalıştırdı. Türkiye’de Maliye Milli Piyango ile şampiyonluk yaşayıp süper kupayı kazanan, 2011-12 sezonunda EHF Avrupa kupasında Maliye Milli Piyango’ya çeyrek final oynatan Masiç, hedefinin Osmangazi Belediyespor’u Süper Lig’e taşımak olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediye Spor Kulübü Başkan Vekili İsmail Selimoğlu da, Boşnak hocanın takımda başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Müslüman Boşnak olan Nedzad Masiç’in takımda yabancılık çekmeyeceğini söyleyen Selimoğlu, “Takımımızın ligde elde ettiği başarılar ortada. Masiç’in önümüzdeki süreçte takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.