Osmangazi Belediyesi'ne 4 Yeni Temizlik Aracı

Osmangazi Belediyesine 4 Yeni Temizlik Aracı
Osmangazi Belediyesi, çevre ve halk sağlığının korunmasına yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak üzere, Pazar yerlerinin temizliğinde kullanılacak olan 4 yeni temizlik aracı hiz

- Osmangazi Belediyesi, çevre ve halk sağlığının korunmasına yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak üzere, Pazar yerlerinin temizliğinde kullanılacak olan 4 yeni temizlik aracı hizmet vermeye başladı.

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde alınan 2 yıkama-silme ve 2 tane yol süpürme aracı hizmete başladı. Kapalı Pazar alanlarının temizlenmesinde kullanılacak olan araçlardan yol süpürme araçları, kurulan pazarların ardından kalan çöpleri temizleyecek. Yıkama-silme araçları ise deterjanlı suyla pazar alanlarının zeminini yıkayarak dezenfekte işlemini gerçekleştirecek.

Yeni alınan araçları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına 4 yeni temizlik aracını ilçemize kazandırdık. Her zaman Osmangazililerin en iyi hizmete layık olduğu düşüncesi ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın çok daha temiz ve hijyenik ortamlarda alış veriş yapabilmeleri adına, temizlik araçlarımızı ilçemizdeki kapalı pazar alanlarımızda kullanacağız. Kurulan pazarların ardından, ortalıkta kalan çöpler yol süpürme aracı ile toplanılacak. Ardından ise yıkama silme aracı ile zemin, deterjanlı suyla yıkanarak hijyenik temizlik yapılacak. Böylelikle kurulan pazarların ardından çevre kirliliği ve kötü koku oluşmayacak” dedi.

(İHS

OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NE 4 YENİ TEMİZLİK ARACI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.