Osmanlıspor’da hedef 3 puan

Osmanlıspor’da hedef 3 puan
Osmanlıspor Kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven, "Steaua Bükreş'i gruptan çıkmak için önemli bir rakip olarak görüyoruz. Bütün hesaplarımızı Zürih...

Osmanlıspor Kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven, "Steaua Bükreş'i gruptan çıkmak için önemli bir rakip olarak görüyoruz. Bütün hesaplarımızı Zürih deplasmanından alacağımız 3 puan için yaptık" dedi.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında 29 Eylül Perşembe İsviçre temsilcisi Zürih ile deplasmanda karşılaşacak olan Osmanlıspor, İsviçre'ye gitti. Osmanlıspor Kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven, havaalanında karsşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Steaua Bükreş'i gruptan çıkmak için önemli bir rakip olarak görüyoruz. Rakibimize karşı aldığımız 3 puanın bir anlam kazanabilmesi için Zürih'ten de bir galibiyet almamız gerektiğinin bilincindeyiz. Tek tek ekibimiz, futbolcularımız da bunun bilincinde. Bütün hesaplarımızı Zürih deplasmanından alacağımız 3 puan için yaptık. 3 puan aldığımız takdirde 6 puana yükseleceğiz, iş daha bitmeyecek ama önümüzde 4 tane maç daha olacak. Büyük bir avantaj elde edeceğiz. İnşallah o avantajı da elde ettikten sonra son müsabakaya kadar o avantajı bırakmamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"GELEN GİDENİ ARATMIYOR"

Hafif sakatlığı bulunan Webo'nun kadroya alınmadığını belirten Yurtgüven, "Onun dışında oluşan 18 tamamen teknik ekibimizin kararı. Zaten hocamızın da daha önceden belirttiği gibi belirli rotasyonlar uyguluyor teknik ekibimiz ve çok şükür ki gelen gideni aratmıyor. Hepsi tam bir takım ruhunu taşıyor. Güzel bir ekip olduk ve sezon sonuna kadar da bunun meyvelerini toplayacağımızı umut ediyorum" diye konuştu.

Ligde hafta sonu oynayacakları zorlu Fenerbahçe maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yurtgüven, şunları kaydetti:

"Lig de bizim olmazsa olmazımız. Sonuçta ligde kazandığınız puanlar sizi belli bir noktalara getiriyor ki keza geçen seneki performansımız bizi bugün İsviçre deplasmanına gitmeyi nasip etti. Dolayısıyla lig de bizim için çok önemli. 2 maçta 6 puan toplama hesabı yapıyoruz. Bunda ne kadar muvaffak olacağız pazartesi günü herhalde herkes görmüş olacak."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.