Ot Biçerken Traktörle Nehre Uçtu

Ot Biçerken Traktörle Nehre Uçtu
Adana’da Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görevli bir işçi, parkta ot biçerken traktörle Seyhan Nehri’ne uçtu.Edinilen bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahç...

Adana’da Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görevli bir işçi, parkta ot biçerken traktörle Seyhan Nehri’ne uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yüreğir ilçesi, Yavuzlar Mahallesi’nde Seyhan Nehri kenarındaki parkta büyüyen otları biçmek için çalışma başlattı. Duran Zopcuk isimli bir çalışan da traktörün arkasına taktığı aparat ile otları biçmeye başladı. Zopcuk, Seyhan Nehri kıyısına yaklaştığında traktör nehir yönüne kaymaya başladı. Zopcuk frene bastı ancak zemin kaygan olduğu için traktörü durduramayarak nehre uçtu. Traktörün büyük bir kısmı suya düşerken sürücünün olduğu bölüm suyun dışında kaldı. Zopcuk traktörde mahsur kalınca arkadaşları hemen yardımına koşarak onu karaya çıkardı. Ancak traktörü çıkarmak o kadar kolay olmadı. Belediyenin 2 iş makinesi ve 1 itfaiye aracına bağlanan halatlar ile traktör nehirden çıkartıldı.

Duran Zopcuk kayan traktörü durduramadığını, nehre düştüğünü söyledi.

ADANA'DA PARK VE BAHÇELERDE GÖREVLİ BİR KİŞİ PARKTA OT BİÇERKEN TRAKTÖRLE SEYHAN NERİ'NE UÇTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.