Otel Odasında Bin 750 Gram Kristal Metamfetamin Maddesi İle Yakalandılar

Otel Odasında Bin 750 Gram Kristal Metamfetamin Maddesi İle Yakalandılar
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslar arası uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

- Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslar arası uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Yurt dışında kurye olarak kullanılan bir şüphelinin Antalya’da bir otelde kaldığını belirleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden getirilen uyuşturucu metamfetamin maddesinin teslim edileceği ve bu maddenin yurt dışına çıkarılacağı bilgisi üzerine otele operasyon düzenledi.

Operasyonda T.P. ve İ.Y. isimli şüpheliler valiz içine gizlenmiş olarak bin 750 gram kristal metamfetamin maddesi ile birlikte yakalandı.

Şüpheliler “uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

OTEL ODASINDA BİN 750 GRAM KRİSTAL METAMFETAMİN MADDESİ İLE YAKALANDILAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.