Otistik Çocuklar Eskişehirsporlu Futbolcularla Antrenman Yaptı

Otistik Çocuklar Eskişehirsporlu Futbolcularla Antrenman Yaptı
Otistik Çocuklar Farkındalık Derneği (OFDER) üyelerinden 16 otistik çocuk, Eskişehirsporlu futbolcular ile bugün antrenmanda buluştu.Antrenmana katılan çocuklar futbolcular ile kısa süreli top oynadı....

Otistik Çocuklar Farkındalık Derneği (OFDER) üyelerinden 16 otistik çocuk, Eskişehirsporlu futbolcular ile bugün antrenmanda buluştu.

Antrenmana katılan çocuklar futbolcular ile kısa süreli top oynadı. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında yapılan etkinlik sonrası çocuklar ve velileri yapılan antrenmanı izledi.

OFDER Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ayaz, farkındalık günü kapsamında yapılacak diğer faaliyetler ile ilgili de bilgi verdi. Ayaz, "2-4 Nisan 2015 günlerinde Selami Vardar Taşbaşı İş merkezi önünde Otizm Farkındalığı oluşturmak, halkı bilinçlendirmek ve derneğe maddi katkı sağlamak amacıyla Kermes faaliyeti yapılacak. 2 Nisan perşembe günü saat 10:00 açılışı yapılacak olan kermes 3 gün boyunca saat 8:00 ile 19:00 arasında açık olacak. Kermese tüm vatandaşlarımız davetlidir. Ayrıca, 18 Nisan günü ise OFDER, Eskişehirspor ile ortaklaşa Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı öncesi seramoni yapacak ve Otizme vurgu yapan bir pankart Eskişehirsporlu futbolcular tarafından açılacak. Tüm bu etkinlikler detaylı olarak Eskişehirspor dergisinin mart ve nisan sayılarında yer alacaktır" diye belirtti.

OTİSTİK ÇOCUKLAR ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCULARLA ANTRENMAN YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.