Otogara Gaün Danışma Bürosu Kuruldu

Otogara Gaün Danışma Bürosu Kuruldu
Gaziantep Üniversitesi’ne (GAÜN) kayıt için gelen öğrenci ve velilere yardımcı olmak amacıyla 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında şehirlerarası otobüs terminaline “GAÜN Danışma Bürosu” kurularak hizme...

Gaziantep Üniversitesi’ne (GAÜN) kayıt için gelen öğrenci ve velilere yardımcı olmak amacıyla 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında şehirlerarası otobüs terminaline “GAÜN Danışma Bürosu” kurularak hizmet vermeye başladı.

Gaziantep Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler, Merkez Kampüste yapılan kayıt işlemleri öncesinde otogarda kurulan danışma bürosunda görevli personel tarafından kayıt işlemleri öncesi bilgilendiriliyor.

Türkiye’nin dört bir yanından kayıt yaptırmak üzere Gaziantep Üniversitesine gelen öğrenci ve velilerinin otogardan merkez kampüse kadar daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla kayıt tarihleri süresince Gaziantep Üniversitesi tarafından servis tahsis edilerek ulaşımları sağlanırken, aynı zamanda Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı görevliler tarafından yurtlar hakkında bilgi veriliyor. İl Emniyet Müdürlüğü ve Yurtkur Bölge Müdürlüğü’nün katkılarıyla hizmet veren Danışma Bürosu 08.00 - 16.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.