Otomobil Sulama Kanalına Uçtu

Otomobil Sulama Kanalına Uçtu
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin sulama kanalına düştü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içerisindeki 4 kişi, yaklaşık 2 metre derinliğindeki suda boğulmak üzereyken vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı. 

Kaza, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın Karaelbistan Mahallesi girişinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki Serdal Güvercin, içinde Serdar Arpacı (37), Mehmet Mustafa Günal (44) ve 38 yaşındaki Hasan Yalçın’ın da bulunduğu 31 NBE 65 plakalı otomobiliyle bulvar üzerinde seyir halindeyken aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan ve savrulan otomobil önce kaldırıma çarptı, daha sonra da yol kenarındaki yaklaşık 2 metre derinliği bulunan sulama kanalına ters dönerek düştü. 4 arkadaşın yaşamla ölüm arasındaki mücadelesi ise o anda başladı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Buz gibi suya gömülen araçtaki sürücü Serdal Güvercin, Serdar Arpacı, Mehmet Mustafa Günal ve Hasan Yalçın vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarıldı. Yaralılar ambulanslar ve polis araçları ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlk müdahaleleri burada yapılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtilirken hurdaya dönen otomobil, olay yerine çağrılan vinç yardımıyla düştüğü kanaldan çıkarıldı. Kaza nedeniyle Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın Göksun istikametinde trafik aksadı. Otomobilin çekici ile kaza mahallinden götürülmesinin ardından trafik normale döndü.

Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

aw158226_01.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.