“Otomobil Takası” Haberi Kurbanlıkları Elinde Bıraktı

“Otomobil Takası” Haberi Kurbanlıkları Elinde Bıraktı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Delihakkı mevkisine kurulan hayvan pazarında satışa sunduğu kurbanlıklarla ilgili yapılan haber satıcıyı mağdur etti.

- Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Delihakkı mevkisine kurulan hayvan pazarında satışa sunduğu kurbanlıklarla ilgili yapılan haber satıcıyı mağdur etti.

Kdz. Ereğli ilçesinde, bir haber ajansının 10 Eylül 2014 tarihinde servis ettiği “İki boğaya karşılık otomobilini verdi” haberi ulusal kanallarda yayınlanınca habere konu olan satıcı mağdur oldu. Haberde, Orhan Demir isimli hayvan satıcısı ile müşteri olduğu ileri sürülen Nesip Dereci'nin pazarlık yaparak 22 bin TL değerindeki otomobile karşılık iki boğayı takas ettiği belirtilmişti. kurbanlık hayvan satışı yapan Orhan Demir, yapılan bu haberin doğru olmadığını söyledi. Habere konu olan 22 bin TL değerindeki otomobilin ise başka bir kişiye ait olduğu ortaya çıktı. Haberin ulusal basında yayınlanmasının ardından kurbanlıklarını satamadığını belirten Orhan Demir kameralara şunları söyledi: “Öyle bir şey yok. Yalan haber hepsi.”

“OTOMOBİL TAKASI” HABERİ KURBANLIKLARI ELİNDE BIRAKTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.