Otomobil TIR’ın altına girdi: 3 yaralı!

Otomobil TIR’ın altına girdi: 3 yaralı!
Küçükçekmece E-5 Karayolu üzerinde bir otomobilin TIR'ın altına girmesi sonucu meydana gelen kazada 1 ağır 3 kişi yaralandı.

Küçükçekmece E-5 Karayolu üzerinde bir otomobilin TIR'ın altına girmesi sonucu meydana gelen kazada 1 ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Küçükçekmece E-5 Karayolu Beşyol mevkii Avcılar istikametinde 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Onur Gülhan yönetimindeki 34 TJ 093 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 81 BD 824 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisinde bulunan Batuhan Arslan (21) Onur Gülhan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Batuhan Arslan'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından araç içerisinden çıkarılan Arslan ve hafif yaralı diğer kişi ambulansla Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralı sürücü Onur Gülhan (25) ise İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gülhan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kaza nedeniyle E-5 Karayolu Avcılar istikametinde kısa süreli yoğunluk yaşandı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılması sonucu trafik normale döndü.

Öte yandan TIR sürücüsünün kaza sonrası kaçtığı belirtilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.