Otomobilde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı

Otomobilde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı
Ankara’da iki otomobile çarptıktan sonra yan yatan otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

- Ankara’da iki otomobile çarptıktan sonra yan yatan otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Yenimahalle’de meydana geldi. Ümitköy Meksika Caddesi’nde seyreden Tarkan Güne idaresindeki 34 HC 4301 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki iki otomobile çarpıp yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan Güne’yi çıkarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Önce yan yatan otomobilin kapısını açmak isteyen ekipler, daha sonra çekiçle camları kırmak istedi. İtfaiye erleri, cam testeresiyle camı keserek Güne’yi çıkardı. Sürücü, itfaiye ekiplerinin camı kırma çalışmaları sırasında yüzünü kapatarak kendisini korumaya çalıştı. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Güne’nin otomobiliyle çarptığı park halindeki iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.