Otomobille Kamyonet Çarpıştı: 5 Yaralı

Otomobille Kamyonet Çarpıştı: 5 Yaralı
Kocaeli’nin Kandıra-İzmit yolunda otomobille kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi ağır yaralandı.Kandıra-İzmit karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2’si bebek olmak üzere 5 kişi yaralandı. Alınan...

Kocaeli’nin Kandıra-İzmit yolunda otomobille kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi ağır yaralandı.

Kandıra-İzmit karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2’si bebek olmak üzere 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Ramazan C. yönetimindeki 54 YS 014 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet K. yönetimindeki 41 N 5086 plakalı kamyonetle Dalca mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil bariyerlere saplanarak parçalanırken, kamyonet ise takla atarak durabildi. Kazada Mehmet K., araç içinde bulunan bir kadın ve henüz iki aylık oldukları öğrenilen ikiz bebekler ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü Ramazan C. de çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan yaralılar, olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulanslara alındı. Ramazan C., Mehmet K. ve eşi olduğu öğrenilen kadın Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilirken, henüz 2 aylık olan ve ağır yaralanan ikiz bebekler ise Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ikiz bebekler de Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolunda ulaşım bir müddet kontrollü olarak sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.