Otso’nun İnşaatı Tam Gaz

Otso’nun İnşaatı Tam Gaz
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Başkanı Ufuk Ünal, yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

- Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Başkanı Ufuk Ünal, yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Meclis üyeleri ve İnşaat Komisyonu üyeleriyle birlikte incelemelerde bulunan Ufuk Ünal, müteahhit firma yetkililerinden teknik bilgiler aldı. İnşaatı incelemesi ve brifing almasının ardından açıklama yapan Ufuk Ünal, yaklaşık 6 bin metrekare alana sahip olacak yeni hizmet binasının kaba inşaatının Aralık ayında bitirileceğini söyledi. Ünal, “Kaba inşaatın bitmesinin ardından 2. kısım ihalemizi gerçekleştirerek binanın dış ve iç donanımlarıyla bitirilmesini sağlayacağız. 1.5 yıl içerisinde yeni binamızda üyelerimize hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Yeni hizmet binasının Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en özellikle ‘Ticaret ve Sanayi Odası’ binası olacağını da vurgulayan Ünal, “Ordu artık denize havaalanı, Karadeniz-Akdeniz yolu, çevre yolları, Botanik Park, Çikolata Park ve diğer büyük yatırımlarla birlikte kabuğuna kırma aşamasındadır. Dolayısıyla ekonomik ve sosyal yönden gelişme aşamasında olan bir kente böyle bir hizmet binası yakışacaktır” diye konuştu.

Ünal, yeni, geniş ve ferah çalışma ortamları, 500 kişi kapasiteli toplantı salonu ve küçük toplantı salonları, teşhir ve fuaye alanlarına sahip olacak yeni hizmet binası inşaatı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) aşamalı olarak 405 bin TL maddi katkı sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.