Otyakmaz: "Son Dakika Golüyle Puan Almamız Sevindirici"

Otyakmaz: Son Dakika Golüyle Puan Almamız Sevindirici
Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada son dakika golüyle bir puan almanın sevindirici olduğunu söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında sahasında...

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada son dakika golüyle bir puan almanın sevindirici olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşan Medicana Sivasspor sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bugün taraftarımızla galibiyeti tanıştırma istiyorduk ama maalesef olmadı. Hatta bırakın olmamasını az daha maçta gidiyordu. Gerçekten karşımızda iyi hazırlanmış bir ekip vardı. Koşan mücadele eden bizi oynatmamaya çalışan ve kendisi de oynamaya çalışan bir ekip vardı. Son dakikaya golüyle bir puanı almış olmamız bizim için sevindirici ama Sivasspor bu değil ne kadar rakibimiz bizi oynatmamış olsa da bu olayı aşabilecek kalitede bir takım ama henüz ideal kadromuzun oturmadığını düşünüyorum. Bu milli maç arasının da bize iyi geleceğini önümüzdeki hafta Priştine’de yapacağımız Cumhuriyet Kupası karşılaşması iyi bir hazırlık karşılaşması olacak lige de ikinci defa iyi bir şekilde başlamayı planlıyoruz" dedi.

Transfer söylentilerine açıklık getiren Otyakmaz, "Uğur Boral ile ilgili değil de bir tane ön libero transfer ettik. Sağlık muayenesinden geçtiği taktirde transfer gerçekleşmiş olacak" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.