Öykam’da “Şehri İstanbul” Sergisi

Öykam’da “Şehri İstanbul” Sergisi
İzmir’in Ödemiş ilçesinde bulunan M tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümlülerin yaptığı çalışmalar, Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM)’nde açılan sergiyle görüc...

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bulunan M tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümlülerin yaptığı çalışmalar, Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM)’nde açılan sergiyle görücüye çıktı.

Ödemiş ilçesindeki M tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümlüler, el emeği göz nuru çalışmalarını “Şehri İstanbul” adlı sergide bir araya getirdi. Ağırlıklı olarak cam boyama ve tespihlerle ilgili çalışmaların görücüye çıktığı sergi, yoğun ilgi gördü. 108 eserin yer aldığı sergi de, Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ait Mehter Takımı da mini bir konser verdi.

Sergide katılımcılara Osmanlı şerbeti de ikram edilirken, sergideki eserlerin satışının da yapıldığı öğrenildi.

İZMİR'İN ÖDEMİŞ İLÇESİNDE BULUNAN M TİPİ KAPALI AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDAKİ TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERİN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR, ÖDEMİŞ BELEDİYESİ YILDIZ KENT ARŞİVİ VE MÜZESİ (ÖYKAM)'NDE AÇILAN SERGİYLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.