Oyunlar Yasaklandı Sadece Çay Servisi Yapılıyor

Oyunlar Yasaklandı Sadece Çay Servisi Yapılıyor
Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde işçilerin madende mahsur bulunmaları nedeniyle birçok kahvehanede işletme sahipleri tarafından okey ve benzeri gibi oyunların oynanması yasakland...

Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde işçilerin madende mahsur bulunmaları nedeniyle birçok kahvehanede işletme sahipleri tarafından okey ve benzeri gibi oyunların oynanması yasaklandı.

Her gün oyun oynayan vatandaşlarla dolup taşan kahvehanelerde şimdi sadece çay ikram ediliyor.

Güneyyurt Beldesi’nde bulunan kahvehanesinde maden ocağı afetinin ardından okey ve benzeri oyunların oynanmasını yasakladığını belirten kahvehane işletmecisi Mustafa Süzme, “Bu maden ocağında yaşanan olaydan dolayı oyunu yasakladık cenazeler çıkana kadar. Kahvede oyun oynamak yasak. Sadece müşterilerime çay satıyorum” dedi.

Kahvehanede oturan gencinden yaşlısına vatandaşlar ise kahvehanecinin yasağına destek vererek, “Çok güzel tabi, destekliyorum. Şimdi böyle bir acının içinde de oyun oynamak doğru bir şey değil yani. Güzel bir düşünce tabi. Burada bizim acımız büyük. Güneyyurt’ta 4 tane kazazedemiz var. O yüzden böyle bir yasak olması daha iyi” diye konuştular.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.