Öz Finans-iş Antalya’da Şubeleşme Yolunda

Öz Finans-iş Antalya’da Şubeleşme Yolunda
Türkiye genelinde 32 bin, Antalya’da da 956 üyesi olan Öz Finans-İş Antalya İl Temsilciliği, üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya gelmeye hazırlanıyor.Yaklaşık iki yıl önce kurulan Öz Finans-İş Sendik...

Türkiye genelinde 32 bin, Antalya’da da 956 üyesi olan Öz Finans-İş Antalya İl Temsilciliği, üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Yaklaşık iki yıl önce kurulan Öz Finans-İş Sendikası, Antalya’da şubesini açmaya hazırlanıyor. Türkiye genelinde 32 bin, Antalya’da da 956 üyesi olan sendikanın çalışmaları hakkında bilgi veren Öz Finans-İş Antalya İl Temsilcisi Yasin Akülkü, “Bundan yaklaşık iki yıl önce kuruluşu gerçekleştirilen ve geçen iki yıllık süre içerisinde üyelerin teveccühleri ile de yetkili sendika olarak hem Ziraat Bankası hem de Halkbank ile Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Toplu İş Sözleşmesi imzalanması aşamasına kadar yapılan çalışmalar oldukça önemliydi. Bunun yanı sıra sendika ve bilinçli sivil toplum kuruluşu olmamızı sağlayacak çalışmalar dönemi de işte bu aşamada başladı. Birlikten kuvvet doğacağı anlayışıyla il baş temsilcileri ve il temsilcileri belirlendi. Geçtiğimiz mayıs ayında, kurucularımızın da katılımıyla, temsilcilerimiz ve baş temsilcilerimizle Ankara’da bir tanışma ve eğitim toplantısı düzenlendi” dedi.

Bütün illerde, Ziraat Bankası ve Halkbank temsilcileri ile bir de baş temsilcisi görev yapacağını belirten Akülkü, Antalya’da çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Hedeflerinin en kısa sürede Antalya’da şubeleşme çalışmalarını tamamlamak olduğunu kaydeden Akülkü, önümüzdeki günlerde üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geleceklerini ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.