Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu:

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu:
Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, “Şanlı ecdadımızın mirasçıları olarak bizler de Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için canla başla gayret etmek zorundayız” dedi.30...

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, “Şanlı ecdadımızın mirasçıları olarak bizler de Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için canla başla gayret etmek zorundayız” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Eroğlu, 30 Ağustos zaferinin tarihin altın sayfalarında yer alan bir destan olduğunu dile getirerek, “Başkumandanlık Meydan muharebesinde milletimiz Başkomutan Atatürk önderliğinde tarihin altın sayfalarında yer alan bir destan yazdılar. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberliği ile üstesinden gelemeyeceği hiçbir gücün olmadığını göstermenin yanında yüz yıllardır hür yaşamış bir milletinde prangalara vurulamayacağının da ispatı olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nde yazılan destanın ardından Kurtuluş savaşının kazanılması ile Anadolu Türk yurdu olmuştur. Şanlı ecdadımızın mirasçıları olarak bizler de Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için canla başla gayret etmek zorundayız. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.