Özakcan: “Pazarlardaki Tuvalet Eksikliğini Gidereceğiz”

Özakcan: “Pazarlardaki Tuvalet Eksikliğini Gidereceğiz”
Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Salı Pazarı’nda esnafla sohbet etti, pazarcı esnafının istek ve taleplerini dinledi.

- Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Salı Pazarı’nda esnafla sohbet etti, pazarcı esnafının istek ve taleplerini dinledi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Başkan Yardımcısı Derya Tıkır ve ilgili daire müdürleri ile birlikte Salı pazarını gezdi, esnafla ve vatandaşla sohbet etti. Farabi Sokak da esnaflık yapan vatandaşlarla buluşan Özakcan “Hizmetin kalitesini arttırmak için vatandaşın isteği yönünde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Kayıtlı en fazla pazarcı esnafının bulunduğu Salı pazarında, vatandaşlardan gelen istekleri dinleyen Başkan Özakcan, “Daha önceleri pazaryerinde seyyar tuvaletler konulmuş, ama vatandaş bunu abes karşılayıp bir çoğu kullanmamış. Sabit ve düzenli bir şekilde, vatandaşın insanı ihtiyacı olan tuvalet eksikliğinin giderilmesi için yer belirlemesi yapacağız. Fatih Mahallesi’nde bulunan ve uzun süredir kullanılmayan kapalı pazaryerini faaliyete geçirmek için çalışıyoruz. Vatandaşın talepleri arasında kapalı ve düzenli bir Pazar yeri talebi de var. Biz şu an kullanılmayan Fatih Kapalı pazaryerini tekrar hizmet vermesi için çalışmalara başlayıp bunu en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Pazarlarda esnaflar arasında ve haksız kazanç sağlayan kayıtsız esnafların kayıt altına alınması için Efeler İlçesi semt pazarlarında sıkı bir çalışma yapıp, bütün esnafa tahsis belgesi vereceğiz. Böylelikle mali açıdan ve esnaf arasındaki haksızlığı ortadan kaldırmak istiyoruz” diye konuştu.

ÖZAKCAN: “PAZARLARDAKİ TUVALET EKSİKLİĞİNİ GİDERECEĞİZ”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.