Özakcan; "Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız"

Özakcan; Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız
Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Efeler Kapalı Spor Salonu’nda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Efeler Kapalı Spor salonu bakıma a...

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Efeler Kapalı Spor Salonu’nda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Efeler Kapalı Spor salonu bakıma alındı. Salonun iç ve dışının bakım ve onarımının en kısa zamanda tamamlanması için belediye ekipleri var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

Efeler Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Herkesin de bildiği gibi sporun insan vücuduna ve yaşamına olumlu derecede bir çok etkisi vardır. Spor yapan insanların metabolizması daha güçlü olur, daha zor hastalanır ve daha hızlı iyileşme gösterirler. Spor yapmak solunum organlarını ve kasları kuvvetlendirir. Spor vücudun erken yaşlanmasını önler. Belediye olarak bizler de sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Efeler Kapalı Spor Salonu’nu da bu yüzden bakıma aldık. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerekli bakım ve onarım işlemlerinin tamamlanmasının ardından Efeler Kapalı Spor Salonu genç yaşlı demeden, spor yapmak isteyen herkese kapılarını vatandaşlarımıza açacak" dedi.

EFELER BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN EFELER KAPALI SPOR SALONU'NDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.