Özakcan; "Ülke Genelinde Demokrasinin ’D’sindeyiz"

Özakcan; Ülke Genelinde Demokrasinin ’D’sindeyiz
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, CHP’de milletvekili adaylarını belirlemek üzere ülke genelinde gerçekleştirilen ön seçim için oyunu kullandı. Özakcan yaptığı açıklamada, "Ülke genelinde daha...

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, CHP’de milletvekili adaylarını belirlemek üzere ülke genelinde gerçekleştirilen ön seçim için oyunu kullandı. Özakcan yaptığı açıklamada, "Ülke genelinde daha demokrasinin ’d’sindeyiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) üyeler milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla, bugün sandık başına gidiyor. Ülke genelinde gerçekleştirilen ön seçimler için Aydın il genelinde 18 aday adayı, milletvekili aday sıralamasında ön sıralarda yer almak için yarışıyor. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan eşi Gülay Özakcan ile birlikte Efeler ilçesindeki Yedieylül İlkokulu’nda oyunu kullandı. 1014 nolu sandıkta oy kullanan Özakcan ailesi seçim sonuçlarının Türkiye genelinde hayırlı olmasını diledi.

"ÜLKE GENELİNDE DEMOKRASİNİN ’D’SİNDEYİZ"

Oy kullanma işleminin ardından değerlendirmelerde bulunan M. Mesut Özakcan, "Türkiye genelinde demokrasi adına söz edecek olursak daha demokrasinin ’D’sindeyiz. Demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işletildiği ülke ve yönetim yapımız malesef yok. Tabi parti içi demokrasiler adına da bu ön seçim olayı partili üyelerle bu şekilde gerçekleştiriliyor olması parti içi demokrasinin işletilmesi adına çok önemli bir uygulama. Yurttaşlarımız, partililerimiz kendi özgür iradeleri ile ortaya koydukları ölçüde demokrasi daha sağlıklı işler, seçim sonuçları daha sağlıklı hale gelir. Bu yönüyle bugün partimizde yaşanan bu ön seçimin partimize, arkadaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

EFELER BELEDİYE BAŞKANI M. MESUT ÖZAKCAN, CHP'DE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI BELİRLEMEK ÜZERE ÜLKE GENELİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖN SEÇİM İÇİN OYUNU KULLANDI. ÖZAKCAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.