Özbek: "Müzemizde Eksik Olan Tek Kupaya Ulaşabilmek Adına..."

Özbek: Müzemizde Eksik Olan Tek Kupaya Ulaşabilmek Adına...
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak adına daha güçlü adımlar atmak için hazır ve kararlı olduklarını söyledi.Özbek, Galatasaray Dergisi’ne açıklamalarda b...

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak adına daha güçlü adımlar atmak için hazır ve kararlı olduklarını söyledi.

Özbek, Galatasaray Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Bu yıl 14. kez sahne alacağımız Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak, müzemizde eksik olan tek kupaya ulaşabilmek adına yürüttüğümüz mücadelede daha güçlü adımlar atmak için hazırız, kararlıyız" dedi.

Mali, idari, sportif anlamda tüm eksiklikleri giderip ilerlediklerini ifade eden Dursun Özbek, "Çünkü aksayarak yürünen bir yolda büyük hedeflere asla ulaşılamayacağını çok iyi biliyoruz. Hem Deloitte Para Ligi’nde hem de Forbes’ın En Değerli Spor Kulüpleri listesinde dünyadaki ilk 20 kulüp içinde yer alan Galatasaray markasını; disiplin, dayanışma ve denetimle daha da yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Üyeleri, dernekleri, taraftarı ve dünya üzerine yayılmış on milyonlarca seveniyle ülkemizin en büyük sivil toplum örgütünün bir parçası olan tüm Galatasaraylıları, bu büyük yürüyüşte el ele vermeye, kenetlenmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.