Özdemir: Muhtarlar kamu görevlisidir

Özdemir: Muhtarlar  kamu görevlisidir
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özdemir mesajında şöyle dedi:

“Kamu hizmetlerinin daha etkin, süratli, verimli ve şeffaf bir şekilde yürütülmesinde ve halkın yönetime katılmasında kilit rol oynayan muhtarlarımızın yürüttükleri görevin önemine binaen 19 Ekim tarihi “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmiştir.

Yerel demokrasinin en mükemmel uygulamalarından birisi olan muhtarlık müessesesinin temsilcileri olan değerli muhtarlarımız, mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da en kolay ulaşabileceği kamu görevlileridir.

Bu önemli misyonları ve fonksiyonları nedeniyle muhtarlarımız son dönemde daha da ön plana çıkmış ve Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayarak her kademedeki kamu kuruluşlarında daha çok saygı gören ve talepleri daha özenle değerlendirilen kişiler olmuşlardır.

İlimizde de muhtarlarımızın kamu kurum ve kuruşlarımızla yakın bir işbirliği içerisinde çalışmaları ve halkımızın sorunlarının çözümüne katkı yapmaları büyük önem arz etmekte olup, özellikle kamu yöneticilerinin bunu sağlayacak tedbirleri almaları elzemdir.

Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın "Muhtarlar Gününü” tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.