Özel Düzce Fatih İlkokulu Bilgiyap Ödülleri Sahiplerini Buldu

Özel Düzce Fatih İlkokulu Bilgiyap Ödülleri Sahiplerini Buldu
Düzce İl geneli gerçekleştirilen ve 300’ü aşkın öğrencinin katıldığı Bilgi ve Yapboz Şenliği (Bilgiyap) ödül töreni Özel Düzce Fatih İlkokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

- Düzce İl geneli gerçekleştirilen ve 300’ü aşkın öğrencinin katıldığı Bilgi ve Yapboz Şenliği (Bilgiyap) ödül töreni Özel Düzce Fatih İlkokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Törene Bilgi ve Yapboz Şenliğinde ilk 20’ye giren öğrenciler, velileri ve öğretmenleri katıldılar. Ödül töreninde okul korosunun söylediği şarkılar ve Fatih Koleji Anasınıfı öğrencilerinin okuduğu şiirler katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Yarışmada 1. olan Sinemiz İnci Yalçın’a yarım altın, 2. Olan Miray Kapusuz‘a bisiklet, 3. Olan Ceren Sude Küçük’e çeyrek altın verildi. İlk üçe giren öğrencilerin öğretmenleri Hatice Sezdi, Zehra Işık ve Tuğba Çakmak’a da çeyrek altın verilirken 4 ile 20 arası öğrencilere jüri özel ödülü, öğretmenlerine ise başarı belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca ilk 10 öğrenciye bin TL’lik, diğer 10 öğrenciye de 500’er TL’lik çekin verildiği törende çocukların ve velilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Okul Müdürü Gürbüz Atmaca bu yıl 1. sini gerçekleştirdikleri Bilgi ve Yapboz Şenliği 300’ü aşkın öğrencinin katıldığını ve öğrencilerin çok başarılı bir performans sergilediğini ifade ederek emeği geçen başta anne ve babalar olmak üzere öğretmenlerini kutladı.

ÖZEL DÜZCE FATİH İLKOKULU BİLGİYAP ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.