(Özel Haber) 57 Yaşında Judo Da Dünya Şampiyonası’nda Yarışacak

(Özel Haber) 57 Yaşında Judo Da Dünya Şampiyonası’nda Yarışacak
Hollanda’da 21-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Veteranlar Judo Dünya Şampiyonası’nda, 57 yaşındaki Ahmet Koparan Türkiye’yi temsil edecek.Judo ve Jujitsu antrenörü olduğunu belirten Ahmet Kop...

Hollanda’da 21-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Veteranlar Judo Dünya Şampiyonası’nda, 57 yaşındaki Ahmet Koparan Türkiye’yi temsil edecek.

Judo ve Jujitsu antrenörü olduğunu belirten Ahmet Koparan, “3 yıldır Türkiye Şampiyonası Judo da Veteranlar kategorisinde şampiyonluğum bulunuyor. Hollanda’da yapılacak olan Veteranlar Dünya Şampiyonasına katılacağım. Dünya Şampiyonası için çalışıyorum. Orada yoğun bir mücadele var. Bu mücadelede galip gelmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

Daha önce Dünya Şampiyonluğunun olmadığını ancak Türkiye Şampiyonluğunun bulunduğunu söyleyen Koparan, "Judo olimpik bir spordur. Olimpiyatlarda derece almış sporcularımız da vardır. Veteranlar olarak da Hollanda’ya Türkiye’den 14 kişi gidecek. Kayseri’den sadece ben katılıyorum" diye konuştu.

Hollanda’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını söyleyen 57 yaşındaki Koparan, "40 yıldır Judo yapıyorum. Hem milli takım antrenörüyüm hem de milli hakemim. Yarışmalara kendi imkanlarımızla katılıyoruz. Çevremdeki insanlardan bana yapamazsın diyen olmadı. Onlarda bana destek oluyorlar. Çünkü ben bu sporu 40 yıldır yapıyorum. Elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

57 YAŞINDAKİ AHMET KOPARAN TÜRKİYE'Yİ HOLLANDA'DA YAPILACAK OLAN VETERANLAR JUDO ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.