(Özel Haber) Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden:

(Özel Haber) Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden:
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kayseri teşkilatını ziyaretinde, 'Konya'yı geçerseniz Kayseri'den milletvekili olurum' dediğini söyleyerek, "Hedefimiz Konya’yı geçip Kayseri’den milletvekili yapma şansını elde edebilm

- Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kayseri teşkilatını ziyaretinde, 'Konya'yı geçerseniz Kayseri'den milletvekili olurum' dediğini söyleyerek, "Hedefimiz Konya’yı geçip Kayseri’den milletvekili yapma şansını elde edebilmek" dedi.

Hafta sonu Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen kongrede seçilerek İl Başkanlığı koltuğuna oturan Hüseyin Cahit Özden, "İl kongremizin güzel olması bizi sevindirdi. İlçe kongrelerimizin bitimi ve ilçe kongrelerimizden sonra il kongremizin de güzel ve coşkulu olması bizi sevindirdi. Mühim olan oradaki havanın sıcaklığın ve samimiyetin olmasıdır.

Başbakan yardımcımız da Kayseri’den memnun ayrıldı. Kongreyi ve havayı sevdi. Çok güzel bir hava vardı, gençlerimiz coşkuluydu. Mühim olan gelenlerin herkesteki samimiyeti görebilmesiydi. Herkes samimiydi. Rahat ve güzel bir kongre oldu" dedi.

Yeni oluşturulan yönetim ile ilgili olarak ise Özden, "Yönetimimizdeki arkadaşlarımızı çok değiştirmedik. Arkadaşlarımız zaten çok hazırlandılar, seçimin havasını da aldılar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de başarı ile çalıştılar. O arkadaşlarımız ile seçime gitmenin daha iyi olacağını düşündük. Bayan kontenjanı ayırdık. Gördüğümüz eksiklikleri tamamladık. Kendi çapımızda bazı şeyler yaptık. Büyükşehir, Kocasinan ve Melikgazi’de diyaloglarımızı sağlayacak arkadaşları belirledik. İnşallah hata yapmamışızdır diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için 'Bizim en büyük hedefimiz Başbakanımızı Kayseri’den milletvekili yapabilmek' diyen İl Başkanı Özden, "Bunu Kayseri’yi ziyaret ettiği zaman görüşmüştük kendisiyle. O zaman bize ‘Konya’yı geçerseniz Kayseri’den milletvekili olurum’ demişti. Hedefimiz Konya’yı geçip Kayseri’den milletvekili yapma şansını elde edebilmek. Elimizden geldiği kadar bunun için çabalayacağız" şeklinde konuştu.

(ÖZEL HABER) AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.