(Özel Haber) Annesinin Arkadaşı Burnunu Kırdı

(Özel Haber) Annesinin Arkadaşı Burnunu Kırdı
Adana'da bir kız çocuğunun burnu, annesinin arkadaşı tarafından kırılınca hastanelik oldu.

- Adana'da bir kız çocuğunun burnu, annesinin arkadaşı tarafından kırılınca hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kızı A.Ö. (17) ile birlikte yaşayan Melek Y. (38) bir süre önce Gökmen K. (26) ile arkadaş oldu. Ancak Gökmen K. ile Melek Y. arasında anlaşmazlık çıktı.

Bir süre sonra ise Gökmen K., Melek Y.'yi tartışırken darp etti. Bunun üzerine Melek Y. polise giderek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Gökmen K.'ye Melek Y.'nin evine 1 ay yaklaşmama cezası verildi. Ancak bu cezaya rağmen Gökmen K., Melek Y.'nin evine geldi. Melek Y. de artık kendisiyle görüşmek istemediğini söyledi.

Bu arada, Gökmen K. konuşmak için ısrar edince Melek Y.'nin kızı A.Ö. araya girip, "Annem senle görüşmek istemiyor evimizden git" diye bağırdı.

Bunun üzerine sinirlenen Gökmen K. kız çocuğuna yumruk attı. Yumruğun etkisiyle kızın yüzü kanlar içinde kaldı. Anne Melek Y. hemen ambulans çağırıp olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis zanlıyı gözaltına aldı. Yaralı A.Ö. ambulansla Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.Ö.'nün burnunun kırıldığı belirlendi.

Gökmen K.'nin ise ifadesinde "A.Ö. bana küfür etti ben de tokat attım" dediği öğrenildi. Gökmen K. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. A.Ö. ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

(ÖZEL HABER) ANNESİNİN ARKADAŞI BURNUNU KIRDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.