(Özel Haber) Bir Yumrukta Üçünün De Canı Acıyor

(Özel Haber) Bir Yumrukta Üçünün De Canı Acıyor
Kayseri’de antrenörlerinin ‘3+1 Kardeşler’ olarak isimlendirdiği tek yumurta üçüzleri Hasan, Muhammet, Sümeyra (13) ve kardeşleri Semanur (12) başarıdan başarıya koşuyor. Üçüzler, "Ringde kardeşlerim darbe aldığında benim de canım acıyor" diyor.

- Kayseri’de antrenörlerinin ‘3+1 Kardeşler’ olarak isimlendirdiği tek yumurta üçüzleri Hasan, Muhammet, Sümeyra (13) ve kardeşleri Semanur (12) başarıdan başarıya koşuyor. Üçüzler, "Ringde kardeşlerim darbe aldığında benim de canım acıyor" diyor.

Kayseri’de Melikgazi ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden Hasan, Muhammet, Sümeyra Alıcı (13) üçüzleri ve diğer kardeşleri Semanur (12), 4 yıldır tekvando sporu ile ilgileniyor. 2010 yılında Kayserili tekvando antrenörü Yavuz Sayan tarafında okullarında keşfedilen tekvando kardeşler, başarıdan başarıya koşuyor. Katıldıkları müsabakalarda ayrı ayrı Türkiye Şampiyonluğu başarısına ulaşan 3+1 kardeşlerden Sümeyra ve Semanur’un Balkan Şampiyonluğu derecesi de bulunuyor.

Yavuz ve Arzu Sayan tarafından 4 yıl önce okullarında keşfedilen şampiyon kardeşler, antrenörlerinin ve takım arkadaşlarının beğenisi topluyor.

Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici de kardeşlerin başarılarını yakından takip ettiğini, gayretlerini takdir ettiğini dile getirdi.

"BAŞARI REKABETTEN GELİYOR"

Tekvandocu kardeşlerin kendi aralarında rekabet olduğunu söyleyen Yavuz Sayan, "4 yıllık süreç içerisinde aralarında çok ciddi bir rekabet oluştu. Bu ortam da zaten başarıyı getiriyor” dedi.

Okullar arası Türkiye Şampiyonası’nda altın ve gümüş madalya sahibi olan Muhammet Alıcı (13), tek yumurta üçüzü olduklarından dolayı kardeşi ringde darbe aldığında kendisinin de canının acıdığını söyleyerek, ”Sevincimizi, üzüntümüzü hep beraber paylaşıyoruz ”dedi.

Bir Türkiye şampiyonluğu ve bir de Türkiye ikinciliği bulunan Hasan Alıcı, "Hedefim ileride Avrupa ve Dünya Olimpiyat Şampiyonu olmak. Yavuz ve Arzu hocamın okula gelmeleri ile bu spora başladım. İlk başta gelmeyi düşünmüyorduk ama daha sonra tekvando bizim için bir aşk oldu. Bu yolda da devam etmeye çalışıyoruz. Kardeşime ters bir teknik geldiğinde ben de hissediyorum. Benden de bir can gidiyor. Sevindiğinde ise kardeşimle aynı duyguları paylaşıyorum" diye konuştu.

8. sınıf öğrencisi olan Sümeyra Alıcı ise, "Türkiye şampiyonu ve Balkan şampiyonuyum. Kardeşlerim ringe çıktığında ben de çok heyecanlanıyorum. Sanki ben dövüşüyormuş gibi oluyorum" ifadelerini kullandı.

Üçüzlerin küçük kardeşi Semanur da, "Türkiye şampiyonuyum ve Balkan ikincisiyim. Hedefim olimpiyat şampiyonu almak. Kardeşlerim ringe çıkınca ben de heyecanlanıyorum. Galip geldiklerinde ben de mutlu oluyorum" dedi.

(ÖZEL HABER) BİR YUMRUKTA ÜÇÜNÜN DE CANI ACIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.