(Özel Haber) - Bu Caddede Kimler Oturmadı Ki

(Özel Haber) - Bu Caddede Kimler Oturmadı Ki
Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Mehmetçik Caddesi, yaklaşık 50 yıl içinde 1 bakan, 9 milletvekili, 2 paşa, 6 belediye başkanı, 2 sanatçı ve 1 şaire ev sahipliği yaptı.

- Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Mehmetçik Caddesi, yaklaşık 50 yıl içinde 1 bakan, 9 milletvekili, 2 paşa, 6 belediye başkanı, 2 sanatçı ve 1 şaire ev sahipliği yaptı.

Yıllardır ilçenin en merkezi caddelerinden biri durumundaki Paşabayır Mahallesi’nde bulunan Mehmetçik Caddesi’nde yarım asır zarfında 1 bakan, 9 milletvekili, 2 paşa, 4 belediye başkanı, 2 sanatçı ve 1 şair ikamet etti. Bandırmalıların ‘ünlüler caddesi’ olarak adlandırdığı caddede konut fiyatları ve kiraları da normalin üzerinde seyrediyor. İlçeden adını duyuran ünlü kişilerin neredeyse tamamının çeşitli zaman aralıklarıyla ikamet ettiği Mehmetçik Caddesi’ndeki esnaf bu durumdan memnun.

Şimdiye kadar Mehmetçik Caddesi’nde ikamet eden isimlerse şunlar: Eski Sağlık Bakanı Mustafa Güven Karahan, AK Parti Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP Milletvekili Namık Havutça, eski milletvekillerinden Sedat Pekel, Turhan Çömez, Hüseyin Balyalı, Mustafa Evyapan, Cemal Örgen, Fenni İslimyeli, İlyas Yılmazyıldız, emekli Tümamiral İsmail Kılkış, emekli Korgeneral Ziya Güler, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, eski belediye başkanlarından Halil Ünlü, Mustafa Evyapan, Durgut Ergin, sanatçı Deniz Akkaya, oyunca Şevket Altuğ ve şair Salah Birsel. Cemal Öztaylan ve Sedat Pekel belediye başkanlığı da yapmıştı.

(ÖZEL HABER) - BU CADDEDE KİMLER OTURMADI Kİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.