(Özel Haber) Bu Otelde Bayram Öncesi Yer Kalmadı

(Özel Haber) Bu Otelde Bayram Öncesi Yer Kalmadı
Bursa'da bayram öncesi, sahipli hayvanlara otel hizmeti veren Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde yer kalmadı.

- Bursa'da bayram öncesi, sahipli hayvanlara otel hizmeti veren Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde yer kalmadı.

Bursa'da birçok hayvanın bakımı üstlenen ve onların iyileşmesinde öncülük eden Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi, ayrıca sahiplerinin tatile çıkmasıyla tek başına yaşamlarını devam ettiremeyecek hayvanlara da sıcak bir yuva oluyor. Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, kedi ve köpek gibi hayvanlarını bakım ve tedavi merkezinin otel ayrıcalıklarından da yararlanıyor. Bayram tatili sebebiyle bayrama 3 gün kala otel de yer kalamadı. Her yıl olduğu gibi bu yılda evcil hayvanların konaklaması hususunda ciddi bir talep olduğunu ifade eden Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mürsel Büyükçoban, ''Bu tesisi 2003 yılında Alaaddinbey hizmet birimleri yerleşkesi içerisinde 7500 metrekarelik bir alan üzerine kurulan tesiste ameliyathane, röntgen ve muayene odaları, laboratuvar, doğum locaları, kuduz müşahede ve karantina bölümleri, kedi ve yavru bölümleri, sokak hayvanı açık gezinme alanları, kaloriferli kafes bölümleri ve sahiplendirme bölümleri yer alıyor. Hizmete geçirdiğimiz zaman buraya ilave ettirmek istediğimiz hizmetlerden bir tanesi de hayvan oteliydi. Çünkü Bursa'daki hayvanseverlerin herhangi bir acil durumlarında ya da tatil ihtiyaçlarında hayvanlarını bırakabileceği bir yer yoktu. O süreç içerisinde hayvan otelimizi devreye soktuk. İlk günden bu yana hayvan otelimiz başarı ve yoğunluk ile hizmete devam ediyor. Bayramın yaklaşması ile şehir dışına çıkan, tatil ihtiyacını karşılamak isteyen hayvanseverlerimiz hayvanlarını bizlere teslim ediyor. Hayvanlarımız, bireysel olarak hem kapalı hem de açık bölümlerden oluşan localarımızda bir kaç gün sevdiklerinden ve ailelerinden ayrı kalıyor” dedi.

AİLE SICAKLIĞINDA BİR OTEL

Hayvanseverlere hem güven hem sevgi sağlayarak, akıllarının rahat olduğu bir tatil geçirmelerini için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Büyükçoban, “Onlara şefkat ve sevgi olarak ailelerine eşdeğer bir bakım imkanı sunuyoruz. Bakıcıların üzerlerine titrediği otel misafirleri, kendilerini yalnız hissetmemeleri için özel kap oyuncak ve eşyaları da yanlarına alabiliyor. Bayram için ayırdığımız 25 otel kapasitemizin tamamı rezerve edilmiş durumda, maalesef şu an bayramda hayvanlarını bizlere teslim etmek isteyen hayvanseverleri yer olmaması nedeniyle üzülerek red ediyoruz.'' diye konuştu.

(AÇ-İHS

(ÖZEL HABER) BU OTELDE BAYRAM ÖNCESİ YER KALMADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.