(Özel Haber) Fenerbahçe Formasıyla Dünya Evine Girdiler

(Özel Haber) Fenerbahçe Formasıyla Dünya Evine Girdiler
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde ikamet eden iki genç, Fenerbahçe formasını giyip nikah defterini imzaladı.

- Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde ikamet eden iki genç, Fenerbahçe formasını giyip nikah defterini imzaladı.

Çatalağzı beldesinin Merkez Mahallesinde ikamet eden Müjdat Sağlam (24) ve Seda (Atlı) Sağlam (22), 18 Ekim'de yapılan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçının akşamı, olan Fenerbahçe takımının formalarını giyerek nikah kıydılar. Çatalağzı beldesinin düğün salonunda gerçekleşen düğün öncesi Müjdat, Seda Sağlam çiftinin düğünlerine çiftin yakınları ve çok sayıda davetliler katıldı. Düğünde çift gönüllerince eğlenirken sıra nikah merasimine geldi. Çift, nikah öncesi davetlilerin katıldığı düğünde forma giyerek nikah masasına oturdu. Ardından nikah merasimine geçildi. Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün kıydığı nikahta soruları yanıtlayan çift nikahı “Evet” cevabı vererek tamamladı. Başkan Akgün düğünde yaptığı konuşmada çiftlerin derbi akşamında giydikleri Fenerbahçe formayı bir tesadüf olduğunu ve ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını ifade etti ve evlilik cüzdanını gelin Seda Sağlam’a vererek tebrik etti. Düğün sonrasında organizasyonu nasıl yaptıklarını İHA’ya anlatan damat Müjdat Sağlam, “Eşimle isteyerek tanıştık. İddia üzerine bir tanışma olmuştu. Sonra zaman geçti evliliğe karar verdik. Nikah zamanı geldiğinde de fanatik Fenerbahçeli olduğumuzdan forma giydik. Güzel bir şey oldu. Aslında bir nikahı salonda kıymayacaktık. Nikahın salonda kıyılmasını annem istedi” dedi.

“DOĞUŞTAN BERİ FENERBAHÇELİ’YİZ”

Düğünlerinde nikahta Fenerbahçe forması giyerek düğünde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Sağlam şöyle devam etti: “Nikah salonda olunca Fenerbahçeli olduğumdan dolayı form giymeye karar verdik. O akşamda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi vardı. Derbiye renk katsın istedik. Tabii ki Fenerbahçe aşkı doğuştan geliyor. Doğuştan bu yana Fenerbahçeliyiz. Eşim de Fenerbahçelidir.”

“EŞİM İDDİA ÜZERİNE BANA EVLENME TEKLİFİ ETTİ”

Çatalağzı Belediyesi’nin düğün salonunda gerçekleşen düğünde gelin Seda Sağlam, eşinin arkadaşıyla kendisine evlenme teklifi için iddiaya girdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Eşimle bir sene önce iddia üzerine tanıştık. Arkadaşlarıyla iddiaya girmiş “bu kızı alamazsın, alırsın” diye. İddia üzerine bana teklif ediyor. Ben de teklifi kabul ediyorum. Öylece tanışıyoruz. Sonra evlenmeye karar veriyoruz. Önce nişan yapıyoruz sonra da evliliğe karar veriyoruz. Nikahımızı bir belediyede yapacaktık. Kayınvalidem nikahın düğün salonunda olmasını istedi. Bizde kendisini kırmadık. Değişik bir şey yapmaya karar verdik. O akşam Galatasaray-Fenerbahçe maçı vardı. Ne yapsak diye düşündük. İkimiz de forma giymeye karar verdik. Bu şekilde nikahımız oldu.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.