(Özel Haber) Kadın Hırsızların Kıyafet Ve Engelli Numarası

(Özel Haber) Kadın Hırsızların Kıyafet Ve Engelli Numarası
Adana'da apartman dairelerinin kapı kilit karşılığını zorlayarak içeri girip para ve değerli eşya çalan kadın hırsızların evden ayrılırken farklı kıyafet giydiği ve engelli numarası yaptığı güvenlik kamerasına yansıdı.

- Adana'da apartman dairelerinin kapı kilit karşılığını zorlayarak içeri girip para ve değerli eşya çalan kadın hırsızların evden ayrılırken farklı kıyafet giydiği ve engelli numarası yaptığı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mersin'in Tarsus ilçesinden gelen Sevgi G. (27), Sibel F. (23), Tuğba D. (21) ve Zekiye G. (23) Pelin Burçin Doğaner'e ait eve kapı kilit karşılığını zorlamak suretiyle girerek, bin lira para ve 3 bin 500 lira değerinde altın alıp kayıplara karıştı.

Doğaner eve geldiğinde altın ve paralarının olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis güvenlik kameralarını incelediğinde 4 kadının apartmana yüzlerini saklayarak gelip kapı kapalı olduğu için tek tek zillere basarak kapıyı açtırıp aynı zamanda da kimin evde olup olmadığını öğrendi. Ardından apartmana giren kadınlar yine yüzlerini saçları, şapkaları ve gözlükleriyle gizleyerek asansöre doğru gitti.

Asansörle 6. kata giren kadınlar kapı kilit karşılığını çıkartarak içeri girip tam 1 saat 20 dakika kalarak evde ne var ne yok aldı. Kadınlar apartmandan giderken de kıyafet değiştirip, engelli numarası yaptı. Tanınmamak için bu yönteme başvuran kadınlar güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Polisler görüntü kayıtlarını izleyerek şahısların isimlerini tespit etti. Polis Tarsus'tan sürekli Adana'ya gelen kadınları takibe başladı. Yapılan takip sonucunda polis kimlikleri belirlenen kadınları bir apartmana girerken suçüstü yakaladı.

4 kadın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.