(Özel Haber) Kamyon, Yol Kenarında Yürüyen Kadını Ezdi

(Özel Haber) Kamyon, Yol Kenarında Yürüyen Kadını Ezdi
Mersin’in Silifke ilçesinde, direksiyon hakimiyeti kaybolan kamyon yol kenarında yürüyen kadına çarptı. Duvar ile kamyon arasında sıkışan kadın feci şekilde can verdi.

- Mersin’in Silifke ilçesinde, direksiyon hakimiyeti kaybolan kamyon yol kenarında yürüyen kadına çarptı. Duvar ile kamyon arasında sıkışan kadın feci şekilde can verdi.

Alınan bilgiye göre, Mersin yönünden Antalya istikametine giden İbrahim Ç. (48), kullandığı 44 PA 220 plakalı kamyonun, Işıklı Mahallesi'nde, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Hızını alamayan kamyon bu sırada yol kenarında yürüyen Fatma Özgür’e (54) daha sonra da yol kenarındaki duvar ve ağaçlara çarparak durabildi. Duvar ile kamyon arasında sıkışan Fatma Özgür olay yerinde can verdi. Kadının üzerinde kimlik bulunmaması nedeniyle jandarma ekipleri mahalleden bir kadını olay yerine getirerek yerdeki cesedi gösterdi. Yüzü açılan cesedin komşusu Fatma Özgür’e ait olduğunu gören kadın şoka girince jandarma ekipleri tarafından olay yerinden götürüldü.

Kazayı gören vatandaşlar seyir halindeki kamyonun aniden kontrolünü kaybedip Fatma Özgür’ü altına alarak duvara çarptığını söyledi.

Jandarma ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Fatma Özgür’ün cenazesi Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü İbrahim Ç. de gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

(ÖZEL HABER) KAMYON, YOL KENARINDA YÜRÜYEN KADINI EZDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.