(Özel Haber) Kontrolden Çıkan Kamyon İki Kadını Ezdi

(Özel Haber) Kontrolden Çıkan Kamyon İki Kadını Ezdi
Şişli’de bozulan kamyonunu çalıştırmak için yokuş aşağıya ittiren sürücü, şoför mahalline binmeye çalıştığı sırada kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan kamyon, 2 kadını ezerek bir dükkana girdi.

- Şişli’de bozulan kamyonunu çalıştırmak için yokuş aşağıya ittiren sürücü, şoför mahalline binmeye çalıştığı sırada kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan kamyon, 2 kadını ezerek bir dükkana girdi.

Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Şişli’de meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen 16 CTU 72 plakalı kamyonun sürücüsü, sokağa park ettiği kamyonunu çalıştırmak istedi. Bir süre kamyonu çalıştırmak için uğraşan şoför, kamyonu çalıştıramayınca itmeye karar verdi. Yokuş aşağıya kamyonu ittiren şoför, daha sonra yol kenarındaki barikata takıldı. Kamyonu bir kez daha ittirerek barikattan kurtaran şoför, daha sonra şoför mahalline bindi. Şoför bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan kamyon, 2 kadını ezerek altına alıp, daha sonra dükkana girdi. 2 kadın, dükkanın önünde duran soğutucunun arkasına sığındı ancak kadınlardan birinin ayağı kamyonun altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan kadınlardan ağır olanın ayağının kırıldığı, diğerinin ise hafif yaralı olduğu öğrenildi. Kamyon şoförü ise kaza sonrası olay yerinden kaçtı.

Kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, 2 kadın kaldırımda birbirleriyle sohbet ediyor. Sohbet ettikleri sırada kontrolden çıkan kamyon kadınları ezerek altına alıyor. Kadınları ezen kamyon, daha sonra dükkana girerek durabiliyor. Kamyonun geldiği sırada kaldırımda oturan 2 kişi ise kamyonun altında kalmaktan kıl payı kurtuluyor. Olaydan yaklaşık 3 saniye önce ise kamyonun girdiği dükkandan bir kadının çocuğuyla birlikte çıktığı görülüyor.

“ŞOFÖR KAMYONU İTEREK BİNMEYE ÇALIŞTI”

Kamyonun altında kalmaktan kıl payı kurtulan Muzaffer Karabulut, “Saat 15.00 sıralarında arkadaşımla dükkanın önünde oturuyorduk. 2 tane kadında burada konuşuyorlardı. Kamyon dükkanın önüne geldi kaldırıma çarptı, sonradan zaten sesinden de anladık kadınları altına aldı ve duvara yapıştırdı. 1 tanesinin bacağı kırıldı, kamyonun altından çıkarttık. Diğerinin her tarafı yara bere içindeydi ama ‘Ben hastaneye gitmeyeceğim’ dedi ve direkt eve gitti. Ambulans ve polisi de ben aradım. Şoför kamyonu çalıştıramamış galiba, sonra da arkadan itmeye çalışmış. Sonra da binmeye çalışmış. O yüzden ters bir kaza olmuş” dedi.

Olayın görgü tanığı Salih Sayın ise, “Kamyon park halindeydi. Şoför arabaya bindi, çalıştırmadı. Normal yola çıkmak isterken kamyon çalışmadığı için tekerlekte kaldırımın kenarına takıldı. Aşağıya indi ve kamyonu itmeye başladı. İtmeye başladıktan sonra kamyon bariyerden kurtuldu. Şoför tekrar direksiyona atladı ama o an iş işten geçti, saniye içerisinde geldi ve buraya çarptı” diye konuştu.

Kamyon polis ekipleri tarafından dükkandan çıkartılırken, ekipler kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.