(Özel Haber) Mahkemenin Suçlu Bulduğu O Kadına Cipin Çarpma Anı Kamerada

(Özel Haber) Mahkemenin Suçlu Bulduğu O Kadına Cipin Çarpma Anı Kamerada
Şişli Fulya’da geri geri süratli bir şekilde gelen cipin altında kalan ve mahkeme tarafından ’yaya geçidini kullanmadığı’ için suçlu bulunan 78 yaşındaki kadına cipin çarpma görüntüleri ortaya çıktı....

Şişli Fulya’da geri geri süratli bir şekilde gelen cipin altında kalan ve mahkeme tarafından ’yaya geçidini kullanmadığı’ için suçlu bulunan 78 yaşındaki kadına cipin çarpma görüntüleri ortaya çıktı. Annesinin suçsuz olduğunu kanıtlamak için kapı kapı dolaşan avukat Mahur Kazak, İHA’nın haberi sayesinde görgü şahidi buldu.

Olay, geçtiğimiz 4 Mayıs günü Şişli Fulya Bahçeler Sokak’ta meydana gelmişti. İddiaya göre, çocuk hastalıkları doktoru 78 yaşındaki Aysel Kazak, arkadaşlarıyla buluşup alışveriş yaptıktan sonra Mecidiyeköy’deki evine gitmek üzere yola koyulmuştu. Yaşlı kadın sokağa geldiğinde yolun karşısına geçmek istemiş ancak tam karşı kaldırıma geçeceği esnada bir holdingin otoparkından çıkarak süratli şekilde geri geri gelen S.C. idaresindeki 34 HH 8221 plakalı cipin altında kalmıştı. Çapma sonrası yere savrulan yaşlı kadın başını yere çarparak beyin kanaması geçirmiş, ardından olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

TRAFİK POLİSLERİ SÜRÜCÜYÜ, MAHKEME İSE KADINI SUÇLU BULDU

Olay sonrası ölen kadının avukat kızı Mahur Kazak, çevredeki güvenlik kameralarını taradı. Sokak üzerinde olayın yaşandığı holdingin güvenlik kameralarına fark eden avukat Kazak, mahkemeye suç duyurusunda bulundu. Bilirkişi raporunu inceleyen 59. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, “Yaya geçidinden yürümediği” için yaşlı kadın kusurlu buldu. Ancak kaza günü olay yerine gelen polis ekiplerinin raporunda sürücünün yüzde 100 kusurlu bulunması ise kafaları karıştırdı. Mahkemenin kararı sonrası sürücü S.C. delil yetersizliğinden dolayı serbest bırakıldı.

İHA’NIN HABERİ SAYESİNDE GÖRGÜ ŞAHİDİ BULDU

Öte yandan, mahkeme süreci devam ederken annesinin suçsuzluğunu kanıtlamak isteyen avukat Kazak, cipin sürücüsü serbest kalmasına rağmen görgü tanığı aramaya devam etti. Görgü tanığı bulabilmek için İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiriyle irtibata geçen Kazak, yapılan haber sayesinde görgü şahidi buldu. Servis edilen haberin birçok ulusal televizyon ve gazetede yayınlanması sonucu bir görgü şahidinin kendisiyle irtibata geçtiği Kazak, şimdi annesinin suçsuz olmasını ümit ettiği o mahkeme gününü bekliyor.

MAHKEMENİN SUÇLU BULDUĞU O KADINA CİPİN ÇARPMA ANI KAMERADA

Kaldırımdan yürüdüğü esnada yolun karşısına geçmeye çalışan, bu esnada yolun solunu ve sağını kontrol eden yaşlı kadına hızlı şekilde geri geri gelen cipin çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerinde, yaşlı kadın kaldırımdan yürüdüğü esnada söz konusu holdingin önüne geldiğinde kaldırımdan inerek yola çıkıyor. Yol çıktıktan sonra yolun solunu ve sağını kontrol eden kadın ardından ilk şeridi geçiyor. Tam diğer şeridi geçip karşı kaldırıma ulaşacağı sırada kadına, geri geri süratli gelen cip çarpıyor. Yaşlı kadın çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre geriye fırlıyor. Kadına çarptığının farkına vararak cipten inen sürücü şok geçiriyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.