(Özel Haber) Oğlunu Kurtarmak İçin Denize Giren Baba, Dalgalara Yenik Düşerek Denizde Kayboldu

(Özel Haber) Oğlunu Kurtarmak İçin Denize Giren Baba, Dalgalara Yenik Düşerek Denizde Kayboldu
İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Kilyos yakınlarında, oğlunu kurtarmak için denize giren baba dalgalara yenik düşerek kayboldu. Kilyos'ta denize giren 1 kişi de boğularak hayatını kaybederken, 3 kişi denizden yaralı olarak kurtarıldı.

- İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Kilyos yakınlarında, oğlunu kurtarmak için denize giren baba dalgalara yenik düşerek kayboldu. Kilyos'ta denize giren 1 kişi de boğularak hayatını kaybederken, 3 kişi denizden yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen ilgiye göre, Zeytinburnu’nda bir yemek firmasında ahçılık yapan Bülent Demirer (40), Ramazan Bayramı nedeniyle eşi ve çocukları ile birlikte Kilyos yakınlarındaki Kısırkaya Plajı’na gitti. İddiaya göre, gündüz saatlerinde serinlemek için denize giren Bülent Demirer’in 18 yaşındaki oğlu Ulaş Demirer ile komşuları Cengiz Bozdağ, suda imdat çığlığı attı. Oğlu ile komşusunun boğulduğunu gören baba Bülent Demirer, yakındaki vatandaşların da yardımı ile denize girdi. Ulaş Demirer ve Cengiz Bozdağ denizde boğulmaktan son anda kurtarılırken, baba Bülent Demirer dalgalara yenik düştü. Denize oğlunu kurtarmaya giren baba, suda bir süre boğuştuktan sonra gözden kayboldu. Sudan çıkarılan Ulaş Demirer ile Cengiz Bozdağ, ihbar üzerine bölgeye gelen jandarma ve 112 acil servis ekipleriyle Sarıyer Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılar, burada yoğun bakıma alınırken, denizde kaybolan baba Bülent Demirel’in bulunması için Sahil Güvenlik ekipleri ile Jandarma Su altı Arama Kurtarma ekipleri seferber oldu.

Öte yandan, saatlerdir süren arama çalışmaları devam ederken, öğleden sonra ise aynı plajda adları öğrenilemeyen iki kişi, kısa bir süre sonra gözden kayboldu. Jandarma Su altı Arama Kurtarma ekipleri 2 kişiyi denizden çıkardı. Kıyıya çıkarılan iki arkadaştan bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Denizde boğularak hayatını kaybeden şahsın cesedi dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldıktan sonra ambulansla Sarıyer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, Kısırkaya Plajı’nda yaşanan boğulma vakası ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.