(Özel Haber) Sürücü Uyudu, Otomobil Takla Attı

(Özel Haber) Sürücü Uyudu, Otomobil Takla Attı
Adana’da sürücüsünün uyukladığı tahmin edilen seyir halindeki otomobil, yoldan çıkarak yan tarafta bulunan tarlaya girdi. Otomobilin önüne çıkan toprak yığınına çarparak takla atması, bir başka otomobilin araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

- Adana’da sürücüsünün uyukladığı tahmin edilen seyir halindeki otomobil, yoldan çıkarak yan tarafta bulunan tarlaya girdi. Otomobilin önüne çıkan toprak yığınına çarparak takla atması, bir başka otomobilin araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, D-400 karayolu Ceyhan ilçesi yakınlarında meydana geldi. Plakası alınamayan bir otomobil, sol şeritten hızla yan tarafta bulunan tarlaya girdi. Hızı kesilmeyen otomobil, burada önüne çıkan toprak yığınına çarparak havaya fırladı. Otomobil, daha sonra ise defalarca takla attı. Metrelerce takla atarak ilerleyen otomobilde bulunan 3 kişi vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Görüntüyü kaydeden otomobilde bulunan Elif Akdoğan, Osmaniye’den Adana’ya geldikleri sırada kazaya şahit olduklarını belirterek, “Yolun sol tarafından geçen araç, yolun dışına çıktı. Daha sonra önüne çıkan tümseğe çarparak takla atmaya başladı. Sürücü muhtemelen uyumuş olabilir. Araçtan 3 kişi çıktı. Emniyet kemeri takılı olan arkadaşın durumu iyiydi, ancak diğer iki kişi kötü görünüyordu” dedi.

(ÖZEL HABER) SÜRÜCÜ UYUDU, OTOMOBİL TAKLA ATTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.