(Özel Haber) Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’e Yerleşiyor

(Özel Haber) Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’e Yerleşiyor
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde derede balık avlayan köylüler, karşılarında ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ı görünce şaşkına döndü. Farklı giyim tarzıyla dikkat çeken Eroğan, Köyceğiz’e yerleşmeyi düşündüğünü ve villa aldığını söyledi.

- Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde derede balık avlayan köylüler, karşılarında ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ı görünce şaşkına döndü. Farklı giyim tarzıyla dikkat çeken Eroğan, Köyceğiz’e yerleşmeyi düşündüğünü ve villa aldığını söyledi.

Ünlü sinema sanatçısı ve Yönetmen Yılmaz Erdoğan, Ege ve Akdeniz'in son tabii Cenneti Köyceğiz'e yerleşmeye hazırlanıyor. Narenciyesiyle ünlü Döğüşbelen Mahallesi’nden villa aldığı öğrenilen Erdoğan, geçtiğimiz gün Köyceğiz gölüne akan Nam nam deresinde, avlanan köylülerin karşısına çıktı. Ünlü oyuncuyu elinde asa, başında şapka ve ayağında siyah çizmeyle gören köylüler kendilerini film setinde sandılar. Ancak Erdoğan’ın yeni aldığı villasının yakında olduğunu ve gezmeye çıktığını öğrenen Köyceğizliler, ünlü sanatçıyı yanlarına davet ederek balık sofrasına çağırdı.

Balıkçıların davetini geri çevirmeyen Yılmaz Erdoğan ,dere kenarına gelip onlarla tanışarak sohbet etti. Ünlü sanatçıyı dere kenarında yakalayan Köyceğizliler bol bol fotoğraf çektirdi. Tuttukları balıkları tavada kızartan köylüler ünlü sanatçıya balık ikram etti ancak Erdoğan, bir süre önce balıktan zehirlendiğini bu yüzden balık yemediğini anlattı. Ünlü oyuncu vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra elinde asa ile köylülerle vedalaşıp yeni aldığı villanın yolunu tuttu.

(ÖZEL HABER) YILMAZ ERDOĞAN, KÖYCEĞİZ’E YERLEŞİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.