(Özel Haber) "Züğürt Ağa"dan Etkilenip Fabrika Kurdu

(Özel Haber) Züğürt Ağadan Etkilenip Fabrika Kurdu
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan Kemal Güller, Şener Şen’in “Züğürt Ağa” filmindeki çiğ köfte sahnesinden etkilenip elde çiğ köfte yapıp satarak başladığı işte, şimdi çiğ köfte fabrikası kurdu.

- Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan Kemal Güller, Şener Şen’in “Züğürt Ağa” filmindeki çiğ köfte sahnesinden etkilenip elde çiğ köfte yapıp satarak başladığı işte, şimdi çiğ köfte fabrikası kurdu.

Kadirli ilçesinde uzun zaman kasaplık yapan Kemal Güller yaptığı işte başarılı olamayarak iş yerini kapattı. Bir süre işsiz gezen Güller bir akşam evde Şener Şen’in “Züğürt Ağa” filmini izlerken ağa rolünde oynayan Şener Şen’in köyünden İstanbul’a gelmesiyle her şeyini kaybettikten sonra çiğ köfte satarak geçimini sağladığı sahnesinden etkilendi. Önce elde çiğ köfte yaparak küçük bir tezgahta satan Kemal Güller daha sonra bir iş yeri açarak hazır çiğ köfte bayii açtı. Zamanla yaptığı işte kendisini geliştiren Güller şimdi ise hazır çiğ köfte fabrikasını kurdu. Kurduğu fabrikada ürettiği çiğ köfte ile hem kendi markasını oluşturan hem de bayi zinciri kuran iş adamı başta Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Ankara, İzmir, İstanbul gibi illere çiğ köfte gönderiyor.

Kendi hayatını da "Züğürt Ağa" filmindeki Şener Şen’in oynadığı ağa rolüne benzeten Kemal Güller “Bende aynen sıfırı tüketmiştim. Yaptığım işte başarılı olamadık. Bir akşam Züğürt ağa filmini izliyordum. Her şeyini kaybetmiş Züğürt Ağa filmin sonunda çiğ köfte yapıp satmaya başladı. O zaman da Kadirli’de çiğ köfte yapıp satan yoktu. Ben de neden olmasın dedim ve çiğ köfte işine başladım. Allah'a şükür zamanla işimizi ilerlettik. Şimdi fabrika kurdum. Bir günde 200 kilogram çiğ köfte üretiyoruz ve Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki bayilerimize çiğ köfte satıyoruz” şeklinde konuştu.

(ÖZEL HABER)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.