Özel İdare’ye Araç Hibesi

Özel İdare’ye Araç Hibesi
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İlbank Genel Müdürlüğünden Bartın İl Özel İdaresinin hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe olarak 2 adet çöp toplama aracı ve 100...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İlbank Genel Müdürlüğünden Bartın İl Özel İdaresinin hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe olarak 2 adet çöp toplama aracı ve 100 adet çöp konteyneri tahsis edildiğini açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın merkeze ve diğer ilçelerine bağlı köylerde çöp toplama hizmetlerinin aksatılmadan yürütülebilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından talep ettikleri 2 adet çöp toplama aracı ve 100 adet çöp konteynerinin İlbank Genel Müdürlüğünce hibe olarak tahsis edildiğini belirterek, araçların ve çöp konteynerlerinin 1 Nisan Çarşamba günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin katılımı ile Ankara’da yapılacak olan törenle dağıtılacağını söyledi.

Milletvekili Tunç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ayrıca Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün hizmetinde kullanılmak üzere Piyasa Gözetimi ve Denetim aracı da tahsis edildiğini açıkladı. Milletvekili Tunç, 2013 ve 2014 yıllarında da ilçe ve belde belediyelerine 8 adet çöp kamyonu ve bazı belediyelere de arazöz hibe edildiğini belirterek, önümüzdeki aylarda da Amasra Belediyesine ve Kurucaşile Belediyelerine arazöz ve çöp kamyonu hibe edileceğini kaydetti. Milletvekili Tunç, araçlar nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.