Özel Sanko Okulları’nda ‘’Bahara Merhaba’’ Konseri

Özel Sanko Okulları’nda ‘’Bahara Merhaba’’ Konseri
Pamukkale Üniversitesi Polifonik Korosu Ve Gençlik Oda Orkestrası, Konser Verdi

Pamukkale Üniversitesi Polifonik Korosu Ve Gençlik Oda Orkestrası,  Konser Verdi 

Özel Sanko Okulları Okul Aile Birli ği tarafından düzenlenen, Pamukkale Üniversitesi Polifonik Korosu ve Gençlik Oda Orkestrası’nın verdiği “Bahar Konseri” büyük ilgi gördü. 
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin oluşturduğu koro ve orkestra, Öğretim Görevlisi Aykut Önder Sar ıçiftçi yönetimde Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda konser verdi. 
Türkülerden, sanat müziğine ve klasik müziğe kadar her tür eserin yer aldığı temsilde, okutman Çağatay Şi şman şefliğindeki orkestra repertuvarındaki Vivaldi ve Bach eserlerine yer verdi. 
Özel Sanko İlkokulu öğrencilerinin Atatürk şarkılarıyla sahne aldıkları koroyla açılışı yapılan konserde, aynı zamanda farklı yörelere ait halk türkülerini seslendiren Semiha Akın, Ümit Öztürk ve Tenor Aykut Önder Sarıçiftçi konsere sesleri ve yorumlarıyla renk kattı. 
Konseri Sanko Holding Yönetim Kurulu üyesi Hakan Konukoğlu, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Üyesi Zeynep Konukoğlu, veliler, öğrenciler ve okul çalışanları izledi. 
Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Belgin Alaşehirli, koro ve orkestraya verdikleri müzik şöleni i çin kutladı ve çiçek takdim etti. Çok sesli müzik ve orkestranın ahengiyle bahara merhaba dediklerini belirten Alaşehirli, yardım amaçlı düzenledikleri bu organizasyonun elde edilen gelirini ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarda kullanacaklarını sözlerine ekledi.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.